СТО АВТОСЕРВІС

Описание

Автосервіс працює з 9.00 до 20.00 з понеділка по суботу. Займаємся реставрацією рульових рейок, колонок, гідропідсилювачів...ремонт (генераторів, стартерів, ходової, заміна ГРМ і мастил).
  • Михайло 12.08.2018
    дуже добре зо прочитав відгуки..... жах(!!! ... а я хотів завтра зранку свою маздівочку туди дати..... все прочитав і зрозумів зо не дам!. дякую за відгуки
  • Олег на Тойота 18.05.2018
    Время визита: 02.05.2018
    Запороли автомобіль!!! Реставрували рейку рульову, два місяця і рейка почала викидати бруд в насос гпк. Руль став як на КамАЗ і!!! Заплатив 5000 грн за що?????? Поцарапали фарбу і пластик в салоні, підари. Нікому не раджу цей сервіс!!! Мало того, беруть гроші за те, що машина стоїть не сервісі... ніби як за стоянку)
  • Віталій на Lexus 13.02.2018
    Время визита: 12.01.2018
    Ніколи не їздіть на цей гімносервіс!!! Поки робили поцарапали авто. Робили ходову, зірвали різьбу на стойці стабіка і примушують платити за замовлення нової в два рази більше, ніж риночна ціна. Перестав працювати кондиціонер після них. Чомусь згорів скло підйомник (або підмінили) в двері. Реально аж смішно))))) похуй на ті 6500 грн які я заплатив, але нікому не раджу так попасти як я. Перший раз так не вгадав з СТО. Майстри найобщики))) коли кажу «дзвони директору» , то каже що директор в Нововолинську. Проходить 3 хвилини і випадково приходить директор))) будьте уважні, шановні, при виборі СТО.